Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Beoordelingen MKB-afval

8.8/10 1497 beoordelingen

Alle klantbeoordelingen

Karfix

19-04-2021

op zich was alles heel erg snel geregeld maar toen kwam het,. wij nemen 2 diensten af (rest en papier). de Rest afval gaat helemaal goed, alleen het papier is elke x drama ik moet er elke x achteraan bellen en dan krijg ik een extra lediging (Wat wel een fijne oplossing is) alleen daarmee is het probleem niet verholpen. nu dacht men dat het aan de lediging dag lag maar mijn container staat morgens om 8 uur bij de weg. eerder gaat niet. dus of het nu een maandag, dinsdag etc. is de tijd blijft hetzelfde. (zitten op fabrieksterrein waar nogal eens wat in de brand word gestoken en openen zelf om 8 uur.) we hebben nu wel een andere dag gekregen dus ik hoop dat het nu wel goed gaat;.

Reactie MKB-afval

Beste, Hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij vinden het vervelend dat het vaak niet lukt uw papier/karton container te ledigen. Onze dienstverlening is vanaf 07:00 uur tot 17:00 uur. Dit wordt alvorens uw aanmelding aan u bekend gemaakt. Met 10.000 actieve klanten in ons bestand is het onmogelijk om met elke klant zijn/haar openingstijden rekening te houden. Daarbij zijn er vanwege Corona veel wijzigingen in de routetijden en kunnen wij helaas niet zeggen op welk tijdstip de chauffeur langs komt. Ook dit wordt alvorens aan u bekend gemaakt. Uiteraard is het zo, op het moment dat wij verzuimen, wij daar de volledige verantwoordelijkheid voor nemen. Wij hopen dat de ledigingen vanaf nu vlekkeloos verlopen. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval.nl

Tandtechnisch laboratorium Assen

13-04-2021

Meedenken

speedbengel

11-04-2021

netjes op tijd geleegd goede prijs

Oist exclusief bv

05-04-2021

tot nu toe (3 maanden klant) loopt alles nog perfect en makkelijk

Reactie MKB-afval

Beste, Hartelijk bedankt voor de review. Voor PMD afval hebben wij bijbehorende containers en routes met bijbehorend maandabonnement. Het is inderdaad bij ons helaas niet mogelijk het plastic gratis af te laten voeren bij een papierabonnement. De kosten hiervoor zijn daar ook niet op ingericht. Mocht u er meer informatie over willen kunt u ons binnen onze kantoortijden bellen op 088-47-21599 of een e-mail sturen naar info@mkb-afval.nl Met vriendelijke groet, Team MKB-afval.nl

Eko bwi

03-04-2021

Stroef begin al drie keer wijzigingen in ophaal data is lastig

Reactie MKB-afval

Beste, Hartelijk bedankt voor de review. Uw ledigingsdag voor het restafval is 1 x gewijzigd in verband met een route optimalisatie. Deze wijziging ontvingen wij een dag na uw ledigingsdag. Wij begrijpen dat dit vervelend is en hebben de container alsnog spoedig laten ledigen en u een nieuwe afvalkalender toegestuurd. De eerste lediging voor het papier/karton is niet gelukt omdat de container niet buiten stond op het tijdstip dat de chauffeur langs kwam. U gaf aan dat u de container inderdaad later buiten had staan dan onze venstertijden en deze lediging is ook alsnog spoedig uitgevoerd. Mocht u nog vragen hebben horen wij het uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval.nl

Bosch Beregening

06-04-2021

Ik ben op een nette en vriendelijke manier geholpen. Wij zijn nu 3 maanden klant. Wij zijn zeer tevreden. Alles verloopt volgens plan.

Stal Heeserveld

28-03-2021

De MKB afvalcontainer bevalt ons super alleen hebben we nog geen 50 euro ontvangen voor het aanmelden van een nieuwe klant mvg Ageeth Luning

Reactie MKB-afval

Beste, Hartelijk bedankt voor de review, wat een fijne score! Op elke eerste van de maand ontvangt u een factuur van ons. Op 1 april heeft u de creditfactuur van ons ontvangen en is de korting aan u toegekend. Hartelijk bedankt voor het aanbrengen van de nieuwe klant! Met vriendelijke groet, Team MKB-afval.nl

RBbouwchemie BV

31-03-2021

Wij zijn nu inmiddels 3 maanden voorzien van een rolcontainer van MKB-afval en zijn zeer tevreden over de afhandeling direct vanaf het begin al. We hebben één keer een leging naar een andere dag moeten doorschuiven omdat er een containerwagen kapot was. Dit probleem is direct aan ons gemeld via de mail en er is ook direct naar een andere losdag gezocht. Wij zijn zeer tevreden!

Kinderopvang

20-03-2021

Snel, goedkoop en komen afspraken na. Geen gedoe! Top

BdeBoer

17-03-2021

Goed

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice