Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Vergelijk uw huidige tarief met ons tarief en zie direct of u voordeliger uit bent met MKB-afval. Tarief vergelijken
MKB-afval

Beoordelingen MKB-afval.nl

8.8/10 768 beoordelingen

Alle klantbeoordelingen

WP koffie en thee

24-03-2019

vriendelijk en behulpzaam

Anoniem

21-03-2019

Goede service. Extra legingen van de container worden snel gedaan. Zeker aan te raden!

Ben van der Linden

21-03-2019

Geen klachten,prima service

Anoniem

21-03-2019

Erg tevreden over MKB-afval. Komt afspraken na en communiceert snel en goed.

Anoniem

20-03-2019

Wij hebben nu sinds kort dit bedrijf in gebruik voor ons papier/karton op te halen. Dit alles verloopt zeer soepel zonder haken en ogen.

Hair by Christine

19-03-2019

wij moeten elke keer naabellen dan wordt afval opgehaald . Dat is jammer! Maar communicatie perfect !

Reactie MKB-afval

Geachte heer / mevrouw Kostandjan, Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te lezen dat u dient na te bellen omtrent uw inzameling. Wij hebben dit even uitgezocht en de oorzaak hiervan heeft te maken met administratieve reden. Vertrouwende u hiermede voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, MKB-afval.nl

Anoniem

19-03-2019

Uitstekende service!

Dianne van hout

19-03-2019

Sinds drie maanden lid.

Beauty 642

17-03-2019

Heel gemakkelijke website en snel aangevraagd. Service is goed en ook snel reactie van hun kant terug . Wij zijn zeer tevreden. Beauty 642

Ruben

12-03-2019

Doet wat het moet doen, geen gezeur.

Kunnen wij u helpen?

Naar onze klantenservice