Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Vergelijk uw huidige tarief met ons tarief en zie direct of u voordeliger uit bent met MKB-afval. Tarief vergelijken
MKB-afval

Beoordelingen MKB-afval.nl

8.8/10 835 beoordelingen

Alle klantbeoordelingen

Anoniem

07-05-2019

Een kundig en snel bedrijf. Reageren snel bij een vraag en kwamen zelfs terug op een andere dag nadat de eerste keer niet goed was gegaan.

shop jij & ik

06-05-2019

ik ben zeker te vreden met dit bedrijf top service

Anoniem

06-05-2019

Snelle en professionele service, zelfs als je vergeten bent de container buiten te zetten valt er nog iets te regelen.

Anoniem

04-05-2019

Een goed bedrijf en prijs kwaliteit van alles is super. Ik kan het elk bedrijf aanraden. Super service.

Musicwork

05-05-2019

We zijn tevreden over MKB-AFval, container is op tijd leeg.

E&T borne

05-05-2019

komen afspraak niet na komen op div dagen zomaar container legen of zeggen dat ze zijn geweest maak je een afspraak dat je een extra lediging krijgt ga je er mee akkoord komen ze de week erop ophallen vervolgens slaan ze 2 weken over dat vinden ze een extra lediging 3 mei zo de container worden geleegd maar wie was er niet er hangen camera's op het terrein ra dat het eerst 1.7 jaar goed gaat

Reactie MKB-afval

Beste heer, Bedankt voor uw beoordeling. Wij betreuren het dat uw ervaring met onze dienstverlening niet geheel positief is. Er zijn inderdaad een aantal ledigingen niet volgens schema uitgevoerd. Gelukkig hebben wij na uw melding de container vandaag geleegd. De inzameling van uw afval zal vanaf nu naar verwachting vlekkeloos verlopen. Alsnog onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, MKB-afval.nl

Maatschappelijke organisatie in Zutphen

04-05-2019

No-nonsense mentaliteit, vlot in het regelen van afspraken, vriendelijke en meedenkende medewerkers. Dus onze ervaring is positief.

Angelique Leerkes

03-05-2019

perfect

VvE Lange Groenendaal 46

03-05-2019

Een goede ervaring! Na jarenlang Suez de overstap genomen en tot nu toe als erg prettig ervaren. Er werd goed meegedacht met onze ingewikkelde ophaallocatie.

Unik

01-05-2019

Goede ervaring afval container wordt goed geleegd en ook wanneer dit niet gebeurt is of de de container stond niet aan de weg krijgen we hier een mailtje over.

Kunnen wij u helpen?

Naar onze klantenservice