Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Vergelijk uw huidige tarief met ons tarief en zie direct of u voordeliger uit bent met MKB-afval. Tarief vergelijken
MKB-afval

Beoordelingen MKB-afval.nl

8.8/10 701 beoordelingen

Alle klantbeoordelingen

CS

01-01-2019

De telefonisten weten wat ze doen. Ze staan je altijd vriendelijk te woord.

Anoniem

31-12-2018

Wij zijn na negatieve ervaringen (tot 5 keer toe lediging niet op geplande datum uitgevoerd) met een ander afvalbedrijf overgestapt op MKB-Afval. Bij MKB-Afval is het in het begin 2 à 3 keer misgelopen (wij hebben een hoekpand, wat blijkbaar lastig is voor de ophalers); tegenwoordig gaat het goed. Ledigingen zijn wel ingehaald enkele dagen erna, maar met een volle bak is het toch vervelend om te wachten.

Rein z'n Proeflokaal

31-12-2018

Afval wordt keurig opgehaald volgens afspraak. Het is 1 keer gebeurd dat dit niet kon ivm een kapotte vrachtwagen, maar dat is de volgende dag netjes opgelost.

Rorije Elektrotechniek

31-12-2018

Zeer tevreden!

Kunsthuis Almere

28-12-2018

goed

Bakker Bart Almere Buiten

27-12-2018

Wat een (h)eerlijk bedrijf! Duidelijk en doet wat het belooft. Daarnaast is het ook nog de goedkoopste. En dat met de beste diensten!

Anoniem

26-12-2018

Goede communicatie en duidelijk bedrijf. En goede prijs

Organicfarm Trading BV

21-12-2018

Zeer tevreden

Aannemersbedrijf weijs

21-12-2018

Netjes en altijd optijd

CCC Thuis in zorg

19-12-2018

Sinds 4 maanden zijn wij klant. En ik kan niet anders zeggen dat ik heel tevreden ben. Kwaliteit prijs en vriendelijkheid staan voorop. Hele fijne welkomstbonus alles duidelijk en overzichtelijk via je eigen account inzichtelijk. Top ga zo door.

Kunnen wij u helpen?

Naar onze klantenservice