Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Beoordelingen MKB-afval.nl

8.8/10 898 beoordelingen

Alle klantbeoordelingen

Bruins

11-07-2019

Slechte ervaring. Nu al 3x voor niets de bak aan de straat gezet waardeloos

Anoniem

11-07-2019

We zijn heel tevreden over dit bedrijf. Elke week rond 07.00 uur wordt de container geleegd. Super

Brevo Group Centraal B.V.

11-07-2019

Goede ervaring, geen klachten

Anoniem

11-07-2019

wij hebben een goede ervaring met MKB Afval, een snelle respons, altijd keurig alles opgehaald en mooie bakken

Leon Tholenaar

11-07-2019

Ik ben nog maar een paar maanden lid van uw organisatie en ik ben tevreden De eerste keer van het legen van de container ging verkeerd want toen kwamen ze niet op de tijd van dat ze moesten komen Na telefonisch overleg kwamen ze week later en mochten we ook afval ernaast zetten Dus goed opgelost. Met vriendelijke groeten Leon Tholenaar

Anoniem

10-07-2019

Alles goed verlopen. Container op tijd afgeleverd en op tijd opgehaald iedere keer.

Anoniem

09-07-2019

De container wordt netjes geleegd behalve niet op de dag dat de nieuwe kalender aangeeft. Hier is wel eens een communicatieprobleempje.

Axioma

09-07-2019

Tot nu toe zeer positief. Bij de eerst ophaaldag waren we vergeten de container voor 7:00 uur aan de weg te zetten. Ondanks dat ze al langs waren geweest werd de container later die ochtend toch nog geleegd.

kunstkot

08-07-2019

We hebben online ons abonnement geregeld bij MKB-Afval.nl en dat ging vlot. Direct reactie via mail. Nog even telefonisch contact gehad omdat we het abonnement wilden wijzigen en dat ging vloeiend. Daarna ook zeer snel de container geleverd bij ons voor de deur.

Bathweb | WillieJan

07-07-2019

Alles zoals beloofd op de website

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice