Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Beoordelingen MKB-afval.nl

8.8/10 950 beoordelingen

Alle klantbeoordelingen

Anoniem

21-09-2019

Goede service...alleen als je contract door wat voor reden voortijdig wil stoppen moet je de volledige kosten betalen zonder dat daar een service tegen over staat .Enige korting zou op zijn plaats zijn daar de tegenprestatie volledig weg valt

Reactie MKB-afval

Beste MKB-er, Bedank voor uw beoordeling. Onze overeenkomsten zijn standaard maandelijks op te zeggen mits u geen overeenkomst voor 1 of 2 jaar bent aangegaan. Indien u het contract eerder wilt ontbinden worden hier kosten voor berekend. Dit staat ook aangegeven in onze Algemene Voorwaarden. Indien u nog vragen / opmerkingen heeft horen wij dat uiteraard graag. Fijne dag verder. Met vriendelijke groet, MKB-afval.nl

Anne-Marie van Veldhuizen

20-09-2019

Prima en duidelijk.

Anoniem

17-09-2019

een goed bedrijf g

Ben Wijnen VGO

18-09-2019

ik ben inmiddels 3 maanden klant en ik moet zeggen dat dit bedrijf alles zeer goed georganiseerd heeft. je krijgt een mooie planning, wanneer de ophaaldagen zijn. de factuur komt netjes per mail. het enige wat je moet doen is de bak vullen en aan de straat zetten.

Andledon

16-09-2019

Goede communicatie. En ledigen bak conform afspraak. Ik raad hen aan.

Anoniem

13-09-2019

Vriendelijke Klantenservice aan de telefoon en per mail. Er wordt geluisterd naar specifieke wensen (zoals tijden).

Anoniem

13-09-2019

Correct bedrijf. klantvriendelijk

Anoniem

12-09-2019

MKB-Afval is een goede manier om van uw afval af te komen. de ophaal dienst is uiterst behulpzaam en weten zelf de container te vinden zodat er niemand aanwezig hoef te zijn. ook de ophaal tijden zijn nagenoeg iedere week het zelfde.

The beauty bar professionals

12-09-2019

Goede communicatie , snelle levering Zal het iedereen aanbevelen

Stucylexxx

07-09-2019

Boven verwachting. Alles Op tijd geregeld, het leveren van de container, het ledige van de container, zelfs de facturen. Duidelijke afspraken en duidelijk contract. Al met al top geregeld

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice