Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Vergelijk uw huidige tarief met ons tarief en zie direct of u voordeliger uit bent met MKB-afval. Tarief vergelijken
MKB-afval

Beoordelingen MKB-afval.nl

8.8/10 768 beoordelingen

Alle klantbeoordelingen

Anoniem

01-04-2019

Zeer tevreden, een goede service

Ginger

01-04-2019

Het contract/abo was snel rond. Vorige week waren wij vergeten de container buiten te zetten en toen belden ze aan om te vragen of we alsnog de container buiten konden. Tot nu toe niets te klagen (wat we hiervoor bij een ander bedrijf wel hadden).

Erwin van Engelen

01-04-2019

Prima service, zeer betrouwbaar!

Anoniem

01-04-2019

Komen niet elke week om het restafval op te halen.

Reactie MKB-afval

Beste heer/mevrouw, Helaas is ons niet eerder bekend gemaakt dat de restafval inzameling niet geheel naar wens verloopt. Wij hebben dan ook contact gehad met de planner en zij geven aan dat uw restafval container de afgelopen weken volgens schema geleegd is. Mochten er in de toekomst vragen/ opmerkingen zijn over de inzameling horen wij dit graag. Met vriendelijke groet, MKB-afval.nl

Anoniem

31-03-2019

In het begin een paar keer noet opgehaald Maar nu gaat t prima

Anoniem

31-03-2019

Goed

K Melvin

29-03-2019

De slechtse bedrijf,is gewoon de money maker bedrijf,als u 2 vuil heb per week en hun zeggen dat het zwar is dan moet u wel grotere container huren omdat hun kan double verdienen,slecht heel erg slecht,komt noit op afspraak,

Reactie MKB-afval

Beste heer, Bedankt voor uw beoordeling, Bij het afsluiten van uw abonnement bent u akkoord gegaan met onze algemene voorwaarden. Hierin vermelden wij dat er maximaal 90 kilo per kuub afgevoerd kan worden. Het gewicht in uw 360 liter rolcontainer zal hier helaas ruim boven. Wij hebben u dan ook een voorstel gedaan om uw abonnement aan te passen. Hier stond u helaas niet voor open en hierdoor zijn wij dan ook genoodzaakt geweest het abonnement stop te zetten. Met vriendelijke groet, MKB-afval.nl

Anoniem

26-03-2019

Doen hun werk goed!

Pg electro

25-03-2019

Doordat wij net voor het nieuwe jaar van start gingen met deze onderneming en wij daardoor 1 ophaalbeurt mis liepen hebben ze dat netjes opgelost. Wij zijn erg tevreden, en hopen nog lang gebruik te mogen maken van deze goede dienstverlening!!

Sfeerkamers

24-03-2019

Het begin ging nogal stroef. Vaak de ophaaldatum gewijzigd en een keer een dag te vroeg opgehaald dus daar had ik mijn bedenkingen bij. Nu het eenmaal loopt is het prima

Reactie MKB-afval

Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling, helaas zijn de eerste inzamelmomenten niet vlekkeloos verlopen. Onze excuses hiervoor. Gelukkig hebben wij dit kunnen oplossen en verloopt de dienstverlening nu zoals gewenst. Met vriendelijke groet, MKB-afval.nl

Kunnen wij u helpen?

Naar onze klantenservice