Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Beoordelingen MKB-afval.nl

8.8/10 898 beoordelingen

Alle klantbeoordelingen

Anoniem

23-08-2019

Bestellen van container ging zonder moeite. Daarna duidelijke communicatie over wanneer hij geleverd ging worden en wanneer de ophaaldagen zijn.

Reptileshop Repticura

22-08-2019

Denken met je mee zodat er een oplossing komt naar ieders tevredenheid

St. 't Lokaal

20-08-2019

MKB afval doet wat het zegt. Prima!

TEGcom bv

19-08-2019

Super

Hoveniersbedrijf Roel Hoeijmakers

19-08-2019

Wij zijn zeer tevreden over MKB Afval: Mail communicatie gaat altijd erg vlot en duidelijk, afhalen van afval netjes op tijd en factureren en betalen van rekeningen makkelijk systeem. Wij kunnen ze zeker aanraden!

Anoniem

19-08-2019

Goede service voor een goede prijs!

Droomeind vakantiehuizen en paardenhotel

14-08-2019

Komt netjes afspraken na correct en betaalbaar

Eetcafe De Oranjerie

15-08-2019

prima tot nu toe

ft

14-08-2019

Teleurstellend !! Wij zitten al meer dan 20 jaar in dit pand en altijd werd het vuilnis bij het pand opgehaald. MKB afval is niet van plan om met de vuilniswagen naar ons toe te komen, waardoor wij iedere keer de kliko naar het eind van de straat moeten brengen en weer ophalen. Dagelijks komen er vrachtwagens en vuilniswagens bij ons door de straat. maar bij MKB is de klant zeker geen koning en weigeren zij de straat in te rijden.

Reactie MKB-afval

Beste heer, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas is het voor onze inzamelaar niet mogelijk om bij u voor het adres voor te rijden. Dit omdat de chauffeur de krappe straat niet altijd door kan rijden met zijn vrachtwagen. Dit zou inhouden dat wij een lediging regelmatig niet kunnen uitvoeren, dit is uiteraard niet wenselijk. Daarom is er bij de eerste lediging met u besproken dat wij de container aan het begin van de straat ledigen voor u. Hier bent u akkoord mee gegaan. Alsnog onze excuses voor het ervaren ongemak. Met vriendelijke groet, MKB-afval.nl

Caffè Coronel

14-08-2019

Tot zover gaat alles op rolletjes. Containers worden op de afgesproken dagen geleegd en netjes achtergelaten. De levering van de containers ging ook soepel.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice