Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Beoordelingen MKB-afval

8.8/10 1524 beoordelingen

Alle klantbeoordelingen

Diephuis

20-10-2021

Afschuwelijk bedrijf. Vaak niet of niet op tijd ophalen. Er wordt dan altijd een extra lediging beloofd, het leeg komen maken van een lege container dus. Maar wel betalen anders leggen we onmiddellijk de service stil. En het ergste nog, let op als je ze belt met een klacht, ze zetten je in de wacht maar luisteren wel mee. Criminelen gewoon. O

Reactie MKB-afval

Beste, Wat jammer dat u deze ervaring heeft gehad. Gezien uw historie klopt het dat uw rolcontainer vaker niet is geledigd. Dit komt vanwege achterstallige betalingen. Onze service is helder; betaalt u de facturen netjes op tijd (u heeft 45 dagen de tijd hiervoor), blijven wij uw rolcontainer ledigen. Betaalt u de facturen te laat? Dan zijn wij helaas genoodzaakt de service tijdelijk stop te zetten, in afwachting van uw betaling. Ondanks dat er niet tijdig werd betaalt en de rolcontainer daardoor niet werd geledigd, zijn wij u toch tegemoet gekomen door kosteloos uw rolcontainer te laten ledigen. Er is u ook nog een extra compensatie aangeboden. Daarnaast vermelden wij graag dat er absoluut niet meegeluisterd wordt als u in de wacht wordt gezet. Dit is technisch gezien niet mogelijk bij ons. Zodra u in de wacht wordt gezet, hoort u een wachttoon. Onze medewerkers horen precies dezelfde wachttoon. Wij betreuren uw beschuldiging. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval

Auto en Motorrijschool Bert vd Hoek

11-10-2021

prima bedrijf

Your Own Leader

18-10-2021

Zeer tevreden. Afval wordt altijd op tijd geleegd.

Evers wood design (Kevin Evers)

17-10-2021

Super fijn bedrijf, de prijzen zijn goed.

Rob Krijnen

08-10-2021

Duidelijk,snel en niet te duur

W. van der Heijden / Tlichteraan

01-10-2021

uitstekend

Akkerbouwbedrijf Evenhuis

14-09-2021

Nu drie legingen gehad. Eerste keer vergeten in te plannen door routeplanners. Tweede keer goed. Derde keer vergeten chauffeur. Dus lijkt me voorlopig ondermaats.

Reactie MKB-afval

Beste, Hartelijk bedankt voor de review. Soms kan een start van een abonnement lastig zijn. Dit heeft te maken met de soms onbekende omgeving en aanbiedplaats of met contractbeheer. Wij vertrouwen erop dat de komende ledigingen volgens afspraak zullen verlopen. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval.nl

De eTD

29-09-2021

Snel geregeld en geen omkijken naar..

Strik Beats

18-09-2021

Komen afspraken na. Duidelijke en overzichtelijke website.

Akkerbouwbedrijf Evenhuis

14-09-2021

Nu drie legingen gehad. Eerste keer vergeten door planning fout. Tweede keer goed. Derde keer vergeten door chauffeur, dus kan wel beter.

Reactie MKB-afval

Beste, Hartelijk bedankt voor uw review. Wij vinden het ontzettend vervelend dat het ledigen van uw rolcontainer niet geheel naar behoren verloopt. Dit is niet de dienstverlening die u van ons mag verwachten. Wij willen u hartelijk danken voor het maken van de meldingen en hebben de planning erop aangesproken. Wij vertrouwen erop dat uw rolcontainer, in de toekomst, volgens het ledigingschema geledigd zal worden. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval.nl

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice