Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Beoordelingen MKB-afval.nl

8.8/10 1476 beoordelingen

Alle klantbeoordelingen

Bij de Rode Beuken

30-04-2021

Punctueel, klantvriendelijk en service gericht !

Flakkee Customs

28-04-2021

Zeer slechte service

Reactie MKB-afval

Beste, Hartelijk bedankt voor de review. Wat vervelend dat u ons een slechte score geeft. De chauffeur komt langs op afgesproken dagen en heeft meermalen een foto gemaakt op het moment van langskomen waarop te zien is dat de container niet aangeboden wordt. De container van uw buren stond inderdaad gister op de routeplanning. Deze stond aangeboden en is ook geledigd. Uw container was gister niet aan de beurt. Wij hebben eerder per e-mail aan u gecommuniceerd dat uw container op 24 april op de planning stond. Op deze dag stond uw container niet aangeboden. Wij hebben u gevraagd een foto te sturen van de locatie waar u de container aanbiedt. Deze foto hebben wij tot op heden niet mogen ontvangen. Per e-mail en in uw persoonlijke MKB-afval.nl account staat uw inzamelschema. De dagen waarop de chauffeur langs komt, t/m 2022, zijn op dit schema te zien. Graag zien wij uw rolcontainer aangeboden op de ledigingsdag volgens uw schema, dan kan de container geledigd worden. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval.nl.

mts j en k hoekstra

29-04-2021

prima niks op aan te merken

Nasılsın Atelier Elegant

19-04-2021

niet echt goed

Reactie MKB-afval

Beste, Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Deze hebben wij al eerder van u ontvangen. Wij hebben u daarna meerdere e-mails verstuurd. Hieronder ziet u nogmaals onze reactie op uw beoordeling; Direct na uw aanmelding heeft u een welkomst e-mail ontvangen. In deze e-mail leggen wij de stappen die wij ondernemen aan u uit en geven wij nogmaals onze dienstverleningstijden weer. Daarbij ontvangt u ook een persoonlijk MKB-afval.nl account waarin u kunt inloggen. In dit persoonlijke account kunt u onder andere uw ledigingsdagen inzien. Wij hebben u daarna geïnformeerd over de leveringsdag van uw rolcontainer. Daarna bent u geïnformeerd over de inzameldag van uw rolcontainer. U heeft in deze e-mail een PDF bestand ontvangen waarop de ledigingsdagen voor het komende jaar te zien zijn. Na meerdere pogingen op diverse wijze contact met u gezocht te hebben, geven wij hierbij nogmaals aan graag met u in contact te komen, u kunt reageren op onze e-mails of telefonisch contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval.nl.

Human Drive Arnhem

26-04-2021

Prima

L² Maatvoering

23-04-2021

Uitstekend

De Rots Totaalbouw

18-04-2021

prima

Naai Atelier ELEGANT

14-04-2021

ik ben nieuw klant bij MKB Afval.nl weet niet gnoeg .

Reactie MKB-afval

Beste, Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Direct na uw aanmelding heeft u een welkomst e-mail ontvangen. In deze e-mail leggen wij de stappen die wij ondernemen aan u uit en geven wij nogmaals onze dienstverleningstijden weer. Daarbij ontvangt u ook een persoonlijk MKB-afval.nl account waarin u kunt inloggen. In dit persoonlijke account kunt u onder andere uw ledigingsdagen inzien. Wij hebben u daarna geïnformeerd over de leveringsdag van uw rolcontainer. Daarna bent u geïnformeerd over de inzameldag van uw rolcontainer. U heeft in deze e-mail een PDF bestand ontvangen waarop de ledigingsdagen voor het komende jaar te zien zijn. Wij hebben u zojuist een e-mail verstuurd met uw eerst komende ledigingsdag. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval.nl

Leim en Zwa

16-04-2021

Oke

Reactie MKB-afval

Beste, Bedankt voor de review. Wij ledigen containers door heel Nederland. Voor elk postcodegebied is een andere route. Voor vele gebieden zijn meerdere routedagen beschikbaar. Helaas zijn er postcodegebieden waar vraag en aanbod schaars zijn. In deze gebieden wordt dan inderdaad maar één dag in de week gereden. U kunt er wellicht voor kiezen de container met een (code)hangslot vast te maken. Dan kunt u de container al eerder buiten zetten (hoeft u er niet speciaal voor naartoe te rijden) en voorkomt en/of vermindert u daarmee diefstal of vandalisme. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval.nl

Karfix

19-04-2021

op zich was alles heel erg snel geregeld maar toen kwam het,. wij nemen 2 diensten af (rest en papier). de Rest afval gaat helemaal goed, alleen het papier is elke x drama ik moet er elke x achteraan bellen en dan krijg ik een extra lediging (Wat wel een fijne oplossing is) alleen daarmee is het probleem niet verholpen. nu dacht men dat het aan de lediging dag lag maar mijn container staat morgens om 8 uur bij de weg. eerder gaat niet. dus of het nu een maandag, dinsdag etc. is de tijd blijft hetzelfde. (zitten op fabrieksterrein waar nogal eens wat in de brand word gestoken en openen zelf om 8 uur.) we hebben nu wel een andere dag gekregen dus ik hoop dat het nu wel goed gaat;.

Reactie MKB-afval

Beste, Hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij vinden het vervelend dat het vaak niet lukt uw papier/karton container te ledigen. Onze dienstverlening is vanaf 07:00 uur tot 17:00 uur. Dit wordt alvorens uw aanmelding aan u bekend gemaakt. Met 10.000 actieve klanten in ons bestand is het onmogelijk om met elke klant zijn/haar openingstijden rekening te houden. Daarbij zijn er vanwege Corona veel wijzigingen in de routetijden en kunnen wij helaas niet zeggen op welk tijdstip de chauffeur langs komt. Ook dit wordt alvorens aan u bekend gemaakt. Uiteraard is het zo, op het moment dat wij verzuimen, wij daar de volledige verantwoordelijkheid voor nemen. Wij hopen dat de ledigingen vanaf nu vlekkeloos verlopen. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval.nl

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice