Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Beoordelingen MKB-afval

8.8/10 1497 beoordelingen

Alle klantbeoordelingen

H h recycling

24-06-2021

Duidelijk antwoord als je ze wat vraagt de bezorger wie de container heeft gebracht ook heel vriendelijk en behulpzaam

Vleugels

22-06-2021

Heel prettige en vlotte communicatie. De straat ligt open vanwege werkzaamheden en de containers worden zonder problemen op een ander punt geleegd. Wij zijn zeer tevreden. Ook duidelijk en transparant in prijzen en een heel prettige website waar je zelf de facturen en abonnementen in kunt zien/wijzigen, een extra leging aan kunt vragen en een afvalkalander kunt downloaden.

Warung Noord

11-06-2021

Goed

Ish Surinaamse Keuken

07-06-2021

Als nieuwe klant, geen goed begin.

Reactie MKB-afval

Beste, Hartelijk bedankt voor de review. Wat jammer dat u ons niet aanbeveelt. Zoals bekend is bij u, is het op dit moment buitenproportioneel bedrijvig en hebben wij vertragingen gehad op de nieuwe leveringen van de rolcontainers. Dit is zeer spijtig. Wij vinden dat elke nieuwe klant een nieuwe rolcontainer verdient. Inmiddels zijn de splinternieuwe rolcontainers bij u geleverd en vertrouwen wij op een fijne samenwerking in de toekomst. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval.nl

Kremer

07-06-2021

Niet goed

Reactie MKB-afval

Beste, Hartelijk bedankt voor de beoordeling. Jammer dat u ons niet aanbeveelt. Onze tarieven staan inzichtelijk op onze website via https://www.mkb-afval.nl/tarieven/. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval.nl

Baraka foods en drinks

04-06-2021

Slechte service en geen komt geen afspraken na

Reactie MKB-afval

Beste, Hartelijk bedankt voor de review. Wij vinden het jammer dat u ons deze score geeft. U heeft bij uw aanmelding, in het eerste contact met ons, al aangegeven dat u wilt opzeggen als de dienstverlening hetzelfde verloopt als bij uw vorige partijen. Dat is geen fijne start. U verwacht een bepaalde dienstverlening van ons, die wij (zoals wij vanaf het begin al hebben kenbaar gemaakt), niet waar kunnen maken. Dat is spijtig. Het contract voor de restafvalcontainer is inmiddels beëindigd. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval.nl

Holland Kozijnen vof

20-05-2021

ideaal voor bedrijven met klein afval

neele export

26-05-2021

Prima

Legalitas

17-05-2021

Met MKB afval hebben wij een geweldige goede keuze gemaakt voor het afvoer van onze afval.

Siem Heinis en ZN

23-05-2021

uitstekend

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice