Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Vergelijk uw huidige tarief met ons tarief en zie direct of u voordeliger uit bent met MKB-afval. Tarief vergelijken
MKB-afval

Beoordelingen MKB-afval.nl

8.8/10 701 beoordelingen

Alle klantbeoordelingen

Hanssen

02-02-2019

Ben er zeer tevreden mee

Anoniem

01-02-2019

Prima service, keurige afhandeling.

Anoniem

31-01-2019

De eerste lediging ging volgens afspraak en daarna ging het mis. De tweede keer zijn ze niet geweest op de afgesproken dag, de keer erna vonden we onze kliko terug op een druk kruispunt in de stad en niet bij ons pand. Wij moeten onze kliko al de middag ervoor buitenzetten, omdat de chauffeur al tussen 7:00 en 8:00 uur langskomt en ons kantoor dan nog niet open is. Hoezo MKB afval? Er wordt geen rekening gehouden met het feit, dat veel kantoren dan nog niet open zijn. De laatste lediging kwam de chauffeur ook pas rond 9:30 uur langs en ging dan ook nog klagen, dat hij de draai niet goed kan maken bij ons en of wij de kliko dus op dat drukke kruispunt wilde zetten. Aangezien er daar al een keer een kliko van ons gestolen is en wij toen een nieuwe mochten kopen van ons vorig ophaalbedrijf, gaan we dat natuurlijk niet doen. Wij hebben tenslotte ook geen enkele invloed op het rijrooster van de chauffeur.

Reactie MKB-afval

Geachte heer / mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben onze planning om opheldering gevraagd en zij kwamen met het volgende. Volgens hen is door de chauffeur aan u gevraagd of u de container op een andere locatie kon aanbieden, dit omdat de chauffeur de straat waar u gevestigd bent niet in kan rijden ivm geparkeerde auto's. U heeft toen inderdaad aangegeven dat u dit liever niet heeft omdat uw rolcontainer al een keer is verdwenen. Nu dat helaas niet mogelijk blijkt haalt de chauffeur de container bij u op en plaatst deze ook weer netjes (en volgens hem niet op een druk kruispunt) weer terug. Wij vinden het jammer dat wij niet aan uw verwachtingen kunnen voldoen, echter is het voor ons helaas niet mogelijk om van de planning en chauffeur nog meer flexibiliteit te vragen. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, MKB-afval.nl

Anoniem

28-01-2019

Prima prijs / kwaliteit verhouding

Natasja de Jonge

24-01-2019

MKB afval is makkelijk bereikbaar. Hier in de regio komt het helaas nogal eens voor dat ik moet bellen omdat de afvalcontainer niet geleegd is. Dan word het vervolgens wel opgelost. Maar dat ligt dus aan de lokale ondernemer die ze op moet halen.

Alpha Railkoker

22-01-2019

Goede ervaring, makkelijk zelf online abonnement af te sluiten

Anoniem

18-01-2019

Mijn container wordt altijd op tijd geleegd. Factuur kan met ideal worden betaald. Makkelijk!

Anoniem

17-01-2019

Werkelijk meest kansloosbedrijf ooit. Communicatie ver te zoeken. Ik zou terug gebeld worden maar dat bleef maar uit. Uiteindelijk zelf maar gebeld. Dan komen ze niet lediggen of weer wel. Dan komen ze sochtends lediggen of dan weer smiddags hangt beetje wanneer ze zin in hebben. Enige pluspunt is ze zijn niet duur.

Reactie MKB-afval

Beste MKB-er, Bedankt voor uw reactie. De kritiek die u ons geeft herkennen wij zelf niet, verder hebben wij u proberen op te zoeken in ons klantenbestand en wij kunnen u helaas niet terugvinden. Kan het misschien zijn uw kritiek is bedoeld voor een andere afval inzamelaar? Hoor u graag. Met vriendelijke groet, MKB-afval.nl

Anoniem

16-01-2019

de containers worden goed opgehaald

Anoniem

10-01-2019

Uitstekend. Komen gemaakte afspraken altijd na.

Kunnen wij u helpen?

Naar onze klantenservice