Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Beoordelingen MKB-afval.nl

8.8/10 1407 beoordelingen

Alle klantbeoordelingen

tandartspraktijk postelstraat

19-10-2020

goede ervaring

De Os Verhuur

25-10-2020

Zeer goede ervaring met MKB-Afval, fijne klantenservice en alles is snel geregeld.d

CreAnoeska

23-10-2020

Slecht. Binnen een jaar al drie keer de container niet geledigd volgens afspraak.

Reactie MKB-afval

Beste, Bedankt dat u meerdere malen de moeite neemt voor uw review. Het is ons duidelijk dat u niet tevreden bent over bepaalde dingen. Op dit moment is het ontzettend bedrijvig bij ons. Dat is natuurlijk heel fijn voor ons, maar zorgt er soms ook voor dat het wat langer duurt voordat wij u telefonisch te woord kunnen staan. Wij vermelden daarom op onze website dat mailcontact onze voorkeur heeft, zodat wij sneller kunnen zoeken naar een oplossing en u sneller weer tevreden gesteld bent. Vanwege de corona crisis zijn er veel routes die uitvallen, simpelweg omdat veel van onze klanten de deuren moeten sluiten. Maar er zijn ook veel routes die erbij komen. Dit vraagt om flexibiliteit en zorgt voor extra druk op de planning en bij onze chauffeurs. In uw geval redde onze chauffeur het helaas niet de route af te krijgen. U bent hierover geïnformeerd, echter niet tevreden geweest met het bericht. Helaas speelt in sommige situaties overmacht een rol. Uw container staat alsnog ingepland voor aanstaande dinsdag, zoals dat u ook telefonisch en per mail is bevestigd. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval.nl

MijnPartyservice BV

23-10-2020

Nadat wij besloten hadden, om een abonnement bij MKB-afval .nl af te sluiten voor bedrijfsafval, stond er binnen 24 uur een splinternieuwe afvalcontainer voor de deur. De data met ophaaldagen is duidelijk en op de dag van ophalen, hoeven we ook helemaal niks te doen. Alles gewoon top geregeld, zonder ook maar enige vorm van onduidelijkheid of wat dan ook.

Krassenberg's Bernedoodles

23-10-2020

Snel geleverd en tot op heden netjes gehandeld met legen. 1x vergeten aan straat te zetten en ze hadden de container zelf gepakt. Maar goed, nog niet heel lang klant dus kunnen nog weinig zeggen over hoe de facturatie loopt. Voor alsnog lijkt dit voor de verandering NIET een agressieve partij zoals wij in het verleden vaker hebben meegemaakt met wurgcontracten en verborgen kosten. Blijkbaar is het werkelijk mogelijk om transparant te werken. Dus tot zover top! Ga zo door en we blijven nog jaren klant!

n.bakhtiar Taco Mundo Amstelveen

16-10-2020

snel , envoudig en goedkoop

A&O Auto's

16-10-2020

Tot nu toe geen op of aanmerking. Als goed gaat.

Trade Solutions Holland

20-10-2020

Misleidend

Reactie MKB-afval

Beste, bedankt voor de review. Bij uw aanmelding nemen wij de plaatsingskosten voor onze rekening. Indien u binnen 12 maanden opzegt, vragen wij inderdaad retourkosten. Uw abonnement is alsnog een maandelijks opzegbaar abonnement, u kunt het abonnement opzeggen per de eerste van de maand met een opzegtermijn van één maand. Indien u alvorens contact met ons had opgenomen, hadden wij dit u ook telefonisch uitgelegd. Wij staan namelijk voor transparante communicatie en hadden u dan het één en ander uit kunnen leggen. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval.nl

Koen Zaal Installatietechniek

20-10-2020

snel en duidelijk geregeld

Handelsonderneming Duijnisveld

20-10-2020

Mijn ervaring na 3 maanden is dat alles duidelijk en overzichtelijk aangegeven wordt qua tarieven/datums etc. De container is ook vanaf de 1e lediging netjes op tijd geleegd

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice