Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Vergelijk uw huidige tarief met ons tarief en zie direct of u voordeliger uit bent met MKB-afval. Tarief vergelijken
MKB-afval

Beoordelingen MKB-afval.nl

8.8/10 654 beoordelingen

Alle klantbeoordelingen

Nick - West Coast Car Cleaning

15-11-2018

Prima service, zowel in de back- als in de frontoffice

Stuc en Stone bij Jola

15-11-2018

we hebben nu een aantal maanden via MKB AFVAL een container en dit bevalt ons uitstekend, hij word 2 weken netjes geleegd en op de plaats terug gezet.

MM BUSINESS

15-11-2018

Afval wordt netjes op afgesproken dag opgehaald. Er is 1 keer niet geleegd vanwege omstandigheden, daarna gebeld en de volgende dag is er alsnog geleegd. Super service

Anoniem

14-11-2018

Prima service!

Anoniem

13-11-2018

Ik heb nog niet heel veel ervaring, maar tot nu toe is er niets aan te merken op dit bedrijf.

D.K. Tegel- en Afbouwbedrijf

12-11-2018

het werkt goed

Anoniem

12-11-2018

ik heb geen lijst gekregen waarop de ophaaldagen staan, Onduidelijke communicatie. geen factuur gekregen en nu ineens ales stop gezet en een aanmaning. spijt van dat ik hiermee in zee gegaan ben

Reactie MKB-afval

Goedemorgen, Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over onze service. Waarschijnlijk bent u niet op de hoogte van onze werkwijze. Wij, MKB-afval, zijn een webwinkel en leveren rolcontainers. Op het moment dat u containers besteld via onze site, maakt u ook een account aan. Met dit account kunt u inloggen op onze site en alle gegevens terugvinden wat betreft uw rolcontainer zoals een ledigingsschema en de facturen. Ook kunt u de gegevens wijzigen indien noodzakelijk. Wat betreft de factuur, deze kunt u dus terugvinden op uw persoonlijke pagina maar wordt ook altijd nog per mail verzonden. Wellicht kunt een kijkje nemen op uw persoonlijke pagina op www.mkb-afval.nl! Als er dan nog vragen zijn horen wij die graag. Met vriendelijke groet, MKB-afval

Survivor

08-11-2018

Zeer goed

Anoniem

07-11-2018

Afspraken worden keurig nagekomen. Container wordt maandelijks punctueel geleegd. Goede prijs.

Anoniem

05-11-2018

Prima service en gezien onze ligging in het buitengebied zeker niet te duur.

Kunnen wij u helpen?

Naar onze klantenservice