Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Beoordelingen MKB-afval.nl

8.8/10 1444 beoordelingen

Alle klantbeoordelingen

Jomi-boertien (mirella)

28-12-2020

1 woord erg slecht,, raad niemand het aan. Communicatie word erg slechte behandeld en komen hun afspraak niet na erg jammer, was eerst wel te vreden en wilde zelfs nog een 2 de

Reactie MKB-afval

Beste, bedankt voor uw review. Jammer dat u ons niet aanbeveelt. Helaas bleken wij een match. U heeft een abonnement bij ons afgesloten en daarvoor factureren wij maandelijks. Voor de geleverde diensten dient betaalt te worden, helaas werden onze bedragen gestorneerd. Uw abonnement staat op dit moment op een service stop. Dat wil zeggen; wij ledigen weer bij u als de betalingen zijn verricht. Mocht u verder vragen hebben of inhoudelijk verder willen gaan op uw review, kunt u ons mailen naar info@mkb-afval.nl. Mvg, Team MKB-afval.nl

Koozie.eu

20-12-2020

Ophaling en meedenken door de heren op de wagen is prima. Intern communicatie kan beter. Als je belt voor een lediging een week later en wordt bevestigd dat het door wordt gegeven en dit niet gebeurt, je dan twee maal een gesprek aan moet gaan met de vriendelijk en meedenkende heren van de ledigingsdienst. Gelukkig hebben zij het goed opgepakt.

Reactie MKB-afval

Beste, Hartelijk bedankt voor uw review. Helaas begrijpen wij niet wat u bedoelt. Wij zien geen enkele communicatie van u richting ons over uw rolcontainer. Wilt u contact met ons opnemen? Wij helpen u graag verder. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval.nl

Tandartspraktijk Liem

16-12-2020

prima samenwerking

Meubelmakerij Ferdinand

06-12-2020

accuraat

Holland Kracht BV

10-12-2020

Prima bedrijf en goede communicatie, alleen jammer dat je voor een extra lediging hetzelfde bedrag moet betalen als wat je maandelijks betaald, dus geen uitnodiging om de omgeving schoon te houden.

van zijtveld

29-11-2020

goed

Autorijschool Barry Adams thodn NXXT

06-12-2020

Enkele maanden lid en bevalt prima. Heldere afspraken en duidelijk factuur voor bedrijf

Haldie bv

05-12-2020

Alles top geregeld

Paristanbul

03-12-2020

Prachtig

SpaceCabbie

27-11-2020

Experts in Kleine lettertjes. Bieden in maand contracten aan waar de concurrenten dat niet doen. Wat echter niet vermeld word en pas als je gericht gaat zoeken te vinden is op de site dat als je binnen 1 jaar opzegt je 200+ euro mag betalen voor transport en schoonmaak kosten. Wat ongeveer zelfde is als een boete bij de concurrent voor opzeggen binnen een jaar. Slim toegegeven maar wel achterbaks.

Reactie MKB-afval

Beste, Bedankt voor de review, Wij vinden het vervelend dat u deze ervaring heeft gehad. Wij bieden inderdaad ook maandelijks opzegbare contracten aan, maar streven naar langdurige samenwerkingen. Het is ons niet bekend geweest dat u voor een aantal maanden het contract aan wilde gaan, anders hadden wij u inderdaad vermeld welke kosten er dan worden berekend. De plaatsingskosten nemen wij namelijk voor onze rekening. Echter, als u inderdaad binnen een jaar opzegt, zijn wij genoodzaakt retourkosten van de container te berekenen. Als u na een jaar opzegt berekenen wij geen retourkosten. Dit staat ook vermeld op onze website en hadden wij u ook graag telefonisch toe willen lichten. Onze excuses dat dit niet duidelijk was voor u. Wij zijn (in vergelijking met traditionele inzamelaars) ontzettend transparant in onze communicatie, juist zodat u achteraf niet met verassingen komt te staan. Wij zien vooralsnog ook geen opzegging van u. Indien u dat alsnog wilt, ontvangen wij graag een e-mail naar info@mkb-afval.nl. Alvast bedankt en een fijne dag. Team MKB-afval.nl

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice