Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Beoordelingen MKB-afval

8.8/10 1524 beoordelingen

Alle klantbeoordelingen

Vereiken zonwering

15-09-2021

Super!!!!!!

Dagkholding en managment

30-08-2021

Kommer en kwel

Reactie MKB-afval

Beste, Hartelijk bedankt voor de review. Wij vinden het vervelend dat de container niet volgens afspraak is geledigd. Per e-mail zijn wij tot een oplossing gekomen met u, wij zijn blij dat u als klant bij ons blijft. Wij kijken uit naar een fijne toekomstige samenwerking. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval.nl

Otaru Bussum B.V.

25-07-2021

fantastich

sv Houtwijk

08-08-2021

Na mindere ervaringen met afvalverwerkers nu met MKB-afval.nl een bedrijf gevonden die zijn afspraken nakomt en "in één keer goed" tegen een billijke prijs.

Meubello

25-07-2021

Bagger

Reactie MKB-afval

Beste, Hartelijk bedankt voor de review. Wat jammer dat u vindt dat wij ons bedrijf moeten verkopen. Uw negatieve beoordeling komt voort uit service stops vanwege openstaande betalingen. Wij hebben u eerder gemeld; als de facturen binnen de betalingstermijn worden betaald, kan de dienstverlening gewoon doorlopen. Op het moment dat de betalingen niet worden voldaan, zijn wij genoodzaakt de service tijdelijk stop te zetten. Wij zien de betalingen alsnog graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval.nl

Remon , total strength

31-07-2021

Net 2/3 maanden lid maar halen de bak altijd netjes op

Haircontrast Nederland

30-07-2021

frustratie op frustratie

Reactie MKB-afval

Beste, Hartelijk bedankt voor uw review. Wij vinden het vervelend dat u deze ervaring heeft gehad. Vandaag hebben wij u gesproken, de container zal maandag worden afgehaald. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval.nl

Victor Vergoessen

25-07-2021

Prima! Maar de medewerkers namen een leeg bierkrat mee tijdens het legen van de container

Reactie MKB-afval

Beste, Hartelijk bedankt voor de review. Wat vervelend dat dit is gebeurd. Wij hebben er een onderzoek naar opgestart, hartelijk bedankt voor de melding. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval.nl

Airco Service Helmond

16-07-2021

Top iedere keer netjes optijd opgehaald

Frank van Gameren

15-07-2021

Containers worden (te) vaak niet geleegd, of er blijft afval in achter. Ze moeten erg vroeg (voor 7 uur 's ochtends) op straat staan, dus dat is best wel vroeg. Een reactie laat soms erg lang op zich wachten. Een abonnement op de papiercontainer bleek te zijn opgezegd zonder dat ik daarvan op de hoogte ben gesteld. Extra lediging (wat dus vaak nodig is) wordt tot nu toe altijd kostenloos gedaan, maar ik moet wel altijd vragen of er geen kosten aan verbonden zijn, dat wordt nooit zelf verteld.

Reactie MKB-afval

Beste, Hartelijk bedankt voor uw review. Op dit moment kampt uw leverancier helaas met wat interne problemen. Dit vinden wij ontzettend vervelend voor u en wij doen onze uiterste best deze problemen zo snel mogelijk opgelost te hebben. Wij vinden het fijn dat u een melding maakt als een lediging niet is gelukt, op deze manier kunnen wij zo spoedig mogelijk een oplossing bedenken. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval.nl

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice