Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Beoordelingen MKB-afval.nl

8.8/10 1024 beoordelingen

Alle klantbeoordelingen

Xtrendzz

01-01-2020

Erg fijn. Bij vragen snelle reactie. Makkelijk te bereiken door verschillende contactmogelijkheden. Containers worden altijd op tijd opgehaald. En dit alles voor een goede prijs. Mijn ervaring met mkb afval is al met al goed.

NOBUTEC BV

02-01-2020

Alles makkelijk online regelen. Correcte uitvoering van de ledigingen.

Anoniem

30-12-2019

De klantenservice is goed bereikbaar, staat je vriendelijk te woord en is servicegericht. Dat neemt echter helaas niet weg dat het zeer vervelend is als je afval niet op de afgesproken dag opgehaald wordt en je daar te vaak achteraan moet. Dat het "niet ophalen" door derden veroorzaakt wordt, daar heb ik geen boodschap aan, wij betalen aan MKB / doen zaken met MKB.

Vakantie appartementen Blijf nog even

28-12-2019

De service is goed tot nu toe.

FlevaProducts

28-12-2019

Super service! Eenvoudig makkelijk en snel geregeld. Het lege van de container gebeurt netjes op de afgesproken dag.

Bloemisterij Zuster Clivia

26-12-2019

Prima

Anoniem

24-12-2019

We hebben nog niets aan te merken gehad op de service van mkb afval. Alles gaat zoals afgesproken.

Anoniem

22-12-2019

Matig

Reactie MKB-afval

Beste, Bedankt voor uw review. Soms is het in het begin voor onze chauffeur zoeken waar de container precies staat. Voor de ledigingen die niet zijn gelukt hebben wij inhaalledigingen (kosteloos) voor u uitgevoerd. Tevens hebben wij een credit op uw factuur aangemaakt voor compensatie. Sinds het voor onze chauffeur duidelijk is waar de container wordt aangeboden gaan de ledigingen goed. Wij hopen uiteraard dat dit zo blijft. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval.nl

Anoniem

20-12-2019

Via internet een bak besteld, wij wilde een kleine die iedere week geleegd word. Keurig een nieuwe bak gekregen en deze word iedere week Keurig geleegd. De klantenservice reageerd snel op emails.

Anoniem

19-12-2019

Prima!

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice