Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Vergelijk uw huidige tarief met ons tarief en zie direct of u voordeliger uit bent met MKB-afval. Tarief vergelijken
MKB-afval

Beoordelingen MKB-afval.nl

8.8/10 768 beoordelingen

Alle klantbeoordelingen

Anoniem

28-01-2019

Prima prijs / kwaliteit verhouding

Natasja de Jonge

24-01-2019

MKB afval is makkelijk bereikbaar. Hier in de regio komt het helaas nogal eens voor dat ik moet bellen omdat de afvalcontainer niet geleegd is. Dan word het vervolgens wel opgelost. Maar dat ligt dus aan de lokale ondernemer die ze op moet halen.

Alpha Railkoker

22-01-2019

Goede ervaring, makkelijk zelf online abonnement af te sluiten

Anoniem

18-01-2019

Mijn container wordt altijd op tijd geleegd. Factuur kan met ideal worden betaald. Makkelijk!

Anoniem

17-01-2019

Werkelijk meest kansloosbedrijf ooit. Communicatie ver te zoeken. Ik zou terug gebeld worden maar dat bleef maar uit. Uiteindelijk zelf maar gebeld. Dan komen ze niet lediggen of weer wel. Dan komen ze sochtends lediggen of dan weer smiddags hangt beetje wanneer ze zin in hebben. Enige pluspunt is ze zijn niet duur.

Reactie MKB-afval

Beste MKB-er, Bedankt voor uw reactie. De kritiek die u ons geeft herkennen wij zelf niet, verder hebben wij u proberen op te zoeken in ons klantenbestand en wij kunnen u helaas niet terugvinden. Kan het misschien zijn uw kritiek is bedoeld voor een andere afval inzamelaar? Hoor u graag. Met vriendelijke groet, MKB-afval.nl

Anoniem

16-01-2019

de containers worden goed opgehaald

Anoniem

10-01-2019

Uitstekend. Komen gemaakte afspraken altijd na.

Zusters Ursulinen

16-01-2019

Onze ervaringen zijn uitstekend. Men is zeer punctueel. Alles afspraken worden direct bevestigd. Bij problemen streeft men naar adequate oplossingen

Gallantmetaal

16-01-2019

Altijd netjes optijd

Cabiwood

13-01-2019

Beste MKB.Afval, Ik vindt het fijn zaken te doen met jullie, snel duidelijk en geen flauwekul.

Kunnen wij u helpen?

Naar onze klantenservice