Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Vergelijk uw huidige tarief met ons tarief en zie direct of u voordeliger uit bent met MKB-afval. Tarief vergelijken
MKB-afval

Beoordelingen MKB-afval.nl

8.8/10 654 beoordelingen

Alle klantbeoordelingen

Dierspecialist Henk & Peter

24-09-2018

bedrijf komt altijd op tijd, en niet duur.

Snackbar Fleuren

23-09-2018

Wij hebben alleen maar positieve ervaringen met jullie en hebben nog nooit klachten gehad

Winkel

23-09-2018

Ik vind het heel bijzonder dat ik een beoordeling mag schrijven en dat ik klant ben sinds 3 maanden. Omdat MKB-Afal niet een voor ons gewenste dag, enkel op een moment dat wij als winkel gesloten zijn en de container dus niet aan de straat kunnen en mogen zetten de container kunnen ledigen. Kort samengevat: waardeloze service.

Reactie MKB-afval

Beste Marvin, Bedankt voor uw beoordeling. Wanneer wij een nieuwe aanvraag binnen krijgen gaan wij in samenspraak met de planners kijken naar een dag van inzameling en communiceren we dit weer aan de klant. Wanneer de klant deze dag niet uitkomt gaan we kijken naar verdere mogelijkheden en meestal is er gewenste oplossing. Helaas in uw geval is dit niet gelukt. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, MKB-afval.nl

Anoniem

21-09-2018

Super tevreden container word netjes geleegd opgehaald zelfs als ik vergeten ben bij de weg te zetten

B-art van lierop

21-09-2018

Gemakkelijk en duidelijk. Goede Service

Chickentaria

18-09-2018

Zeer goed

Vdheultimmerwerken

18-09-2018

Goed geregeld!

Anoniem

16-09-2018

Goede service en communicatie.

Anoniem

18-09-2018

Container netjes geleverd. En word altijd keurig geleegd na 4 weken. Alleen aan de weg zetten en de rest word gedaan. Super!!!

Cuijten dakwerken en onderhoud

17-09-2018

Wij zitten pas korte tijd bij het bedrijf maar tot hede gaat alles gewoon goed. Altijd netjes optijd! En zonder problemen.

Kunnen wij u helpen?

Naar onze klantenservice