Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Beoordelingen MKB-afval.nl

8.8/10 989 beoordelingen

Alle klantbeoordelingen

K. Ali

28-09-2019

Goed bedrijf, komt de afspraken na

Boxs-it Selfstorage

27-09-2019

Een goede prijs voor goede service

Klein maar fijn

25-09-2019

Heel fijne ervaring met MKB-Afval.nl gehad en tot nu heb ik geen op of aanmerkingen. Ik heb via de chat functie op de website contact gehad en online alles geregeld, heel soepel verlopen en er werd de volgende dag al een afspraak gemaakt. Ik ben nu al 3 maandjes klant en tot nu geweldige service, top.

Anoniem

25-09-2019

Onze eerste kennismaking met MKB is uitermate positief.

Hondenpension Gastelsveer

18-09-2019

Vlot geleverde container kunt alles zelf online regelen is voor ons erg handig ons afval verschilt nogal per seizoen we kunnen zelf de frequentie aanpassen of een extra lediging aanvragen.

Pomptotaal BV

23-09-2019

De chauffeurs beladers doen hun best, verder alles online geregeld, na contract is er geen vorm van communicatie geweest inzake welke dag de container aan de weg dient te staan.

Reactie MKB-afval

Beste MKB-er, Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben uw aanvraag bekeken en zien dat u op 21 juni van ons een bevestiging (per e-mail) hebt ontvangen met daarin uw vaste ledigingsdag en ook de 1ste dag waarop wij langs zouden komen. Wist u dat u uw persoonlijke afvalkalender ook kan vinden en downloaden op uw eigen MKB-afval beheer omgeving? Indien wij u ergens mee kunnen assisteren horen wij dat uiteraard heel graag. Met vriendelijke groet, MKB-afval.nl

Anoniem

23-09-2019

Goed! Wordt netjes opgehaald op de afgesproken dag.

Anoniem

23-09-2019

Sinds 3 maanden hebben we een abonnement bij MKB en we zijn heel tevreden.

Fr prins holding

22-09-2019

Top bedrijf

Anoniem

21-09-2019

Goede service...alleen als je contract door wat voor reden voortijdig wil stoppen moet je de volledige kosten betalen zonder dat daar een service tegen over staat .Enige korting zou op zijn plaats zijn daar de tegenprestatie volledig weg valt

Reactie MKB-afval

Beste MKB-er, Bedank voor uw beoordeling. Onze overeenkomsten zijn standaard maandelijks op te zeggen mits u geen overeenkomst voor 1 of 2 jaar bent aangegaan. Indien u het contract eerder wilt ontbinden worden hier kosten voor berekend. Dit staat ook aangegeven in onze Algemene Voorwaarden. Indien u nog vragen / opmerkingen heeft horen wij dat uiteraard graag. Fijne dag verder. Met vriendelijke groet, MKB-afval.nl

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice