Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Vergelijk uw huidige tarief met ons tarief en zie direct of u voordeliger uit bent met MKB-afval. Tarief vergelijken
MKB-afval

Beoordelingen MKB-afval.nl

8.8/10 768 beoordelingen

Alle klantbeoordelingen

Woonservice van der heijden

09-02-2019

Doen wat ze zeggen

Anoniem

07-02-2019

Geen keuze menu, geen lange wachttijden en een medewerker aan de telefoon die direct kan helpen zonder door te verbinden.

Horeca Lelystad haven BV

06-02-2019

Prima Service. Overzichtelijke website waar je afgenomen diensten overzichtelijk zijn.

Martrac

05-02-2019

perfect

Anoniem

03-02-2019

Dit is een prima bedrijf waarbij afval altijd tijdig wordt opgehaald. Tevens een zeer flexibel bedrijf.

Anoniem

02-02-2019

We hebben een restafval bak afgenomen, dit was binnen 5 minuten geregeld en heel snel geleverd.

Deflo Beveiligingen

02-02-2019

Goed. Niks op aan te merken. Ze hebben de container netjes op tijd geleverd en word ook altijd weer prima op tijd geleegd

Hanssen

02-02-2019

Ben er zeer tevreden mee

Anoniem

01-02-2019

Prima service, keurige afhandeling.

Anoniem

31-01-2019

De eerste lediging ging volgens afspraak en daarna ging het mis. De tweede keer zijn ze niet geweest op de afgesproken dag, de keer erna vonden we onze kliko terug op een druk kruispunt in de stad en niet bij ons pand. Wij moeten onze kliko al de middag ervoor buitenzetten, omdat de chauffeur al tussen 7:00 en 8:00 uur langskomt en ons kantoor dan nog niet open is. Hoezo MKB afval? Er wordt geen rekening gehouden met het feit, dat veel kantoren dan nog niet open zijn. De laatste lediging kwam de chauffeur ook pas rond 9:30 uur langs en ging dan ook nog klagen, dat hij de draai niet goed kan maken bij ons en of wij de kliko dus op dat drukke kruispunt wilde zetten. Aangezien er daar al een keer een kliko van ons gestolen is en wij toen een nieuwe mochten kopen van ons vorig ophaalbedrijf, gaan we dat natuurlijk niet doen. Wij hebben tenslotte ook geen enkele invloed op het rijrooster van de chauffeur.

Reactie MKB-afval

Geachte heer / mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben onze planning om opheldering gevraagd en zij kwamen met het volgende. Volgens hen is door de chauffeur aan u gevraagd of u de container op een andere locatie kon aanbieden, dit omdat de chauffeur de straat waar u gevestigd bent niet in kan rijden ivm geparkeerde auto's. U heeft toen inderdaad aangegeven dat u dit liever niet heeft omdat uw rolcontainer al een keer is verdwenen. Nu dat helaas niet mogelijk blijkt haalt de chauffeur de container bij u op en plaatst deze ook weer netjes (en volgens hem niet op een druk kruispunt) weer terug. Wij vinden het jammer dat wij niet aan uw verwachtingen kunnen voldoen, echter is het voor ons helaas niet mogelijk om van de planning en chauffeur nog meer flexibiliteit te vragen. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, MKB-afval.nl

Kunnen wij u helpen?

Naar onze klantenservice