Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Vergelijk uw huidige tarief met ons tarief en zie direct of u voordeliger uit bent met MKB-afval. Tarief vergelijken
MKB-afval
€5,50 p/m

Afvalcontainer huren in Noord-Holland

Voor al uw bedrijfsafval

 • Per maand opzegbaar

 • Bespaar ook tot €750,-

 • Vandaag besteld, morgen geleverd

 • Klantenservice direct bereikbaar

 • All-in prijs, vast maandbedrag

eenvoudig besteld

eenvoudig besteld

Een afvalcontainer huren in Noord-Holland kan bij MKB-afval voor een vaste prijs per maand. Wij leveren door het hele land afvalcontainers aan ondernemers en verenigingen. Met enkele klikken op uw muis heeft u een rolcontainer besteld voor uw bedrijfsafval. Als u vandaag een afvalcontainer bestelt, dan heeft u de volgende werkdag al een gloednieuwe afvalcontainer bij uw bedrijf staan.

Tarieven bekijken

Een afvalcontainer voor elk soort afval

Wij kunnen u afvalcontainers leveren voor verschillende soorten afval in de door u gewenste grootte. Zo kunt u afhankelijk van uw soort en hoeveelheid bedrijfsafval een geschikt abonnement uitkiezen. Wij verhuren afvalcontainers voor de volgende soorten afval: organisch afval, archief, glas, restafval en papier (karton). Voor archief afval krijgt u een aparte afvalcontainer in verband met uw privacy. U ontvangt dan een bewijs van vernietiging van uw documenten. U kunt bij ons de frequentie van het legen bepalen. Dit kan vanaf 1 keer per maand tot 2 keer per week. . U betaalt een vaste prijs per maand voor het huren en legen of omwisselen van de afvalcontainer. Bij ons staat recycling hoog in het vaandel. Als u kiest voor MKB-afval helpt u het recycleproces en draagt u bij aan een schoner Noord-Holland

Restafval
Restafval

Al het afval dat u doorgaans in de prullenbak deponeert.

Lees meer over restafval
Papier en karton
Papier en karton

Het scheiden van papier en karton zorgt ervoor dat u bespaart op uw restafval. Verpakkingsmateriaal van etenswaren, keukenpapier of overbodige administratie zijn voorbeelden van papier- en kartonafval.

Lees meer over papier en karton
Glasafval
Glasafval

Glas kan over het algemeen goed gerecycleerd worden. Gooi het glasafval daarom in een aparte rolcontainer. Op die manier kunnen wij er weer nieuw glas van maken.

Lees meer over glasafval
De prijs van een afvalcontainer huren in Noord-Holland

De prijs van een afvalcontainer huren in Noord-Holland

De prijs van uw afvalcontainer is afhankelijk van het type afval, de frequentie van het legen van de afvalcontainer en de grootte van de afvalcontainers. Wij verhuren afvalcontainers met een formaat van 240 liter (4 vuilniszakken) tot 1700 liter (26 zakken). U moet er rekening mee houden dat de afvalcontainers vanaf 360 liter niet meer door een normale voordeur passen. Het voordeel van MKB-afval is dat de prijzen die te zien zijn op de tarieven pagina all-in zijn. Dit houdt in dat u geen extra heffingen of andere onvoorziene kosten hoeft te betalen. Als u kiest voor een abonnement met een looptijd van minimaal 1 of 2 jaar, dan krijgt u bovendien een leuke korting.

Alle formaten bekijken
De service van MKB-afval

De service van MKB-afval

Het huren van een afvalcontainer in Noord-Holland is simpel, overzichtelijk, gemakkelijk en snel bij MKB-afval. Wij laten duidelijk zien wat wij aanbieden en wat u betaalt. Zo komt u nooit voor verassingen te staan. Mocht u nog vragen hebben over het huren van een afvalcontainer in Noord-Holland, dan kunt u op de pagina klantenservice verschillende antwoorden vinden. Hier staan de meest gestelde vragen op een rij. Als uw vraag hier niet bij staat kunt u contact opnemen met de klantenservice. Zij zijn bereikbaar via telefoon, email, WhatsApp en live-chat.

Tarieven bekijken

Hulp nodig bij bestellen?

MKB-afval.nl beschikt over een deskundige klantenservice die graag helpt bij het maken van de juiste keuzes voor uw onderneming. We kunnen u adviseren over de verschillende soorten afvalcontainers die aansluiten bij uw bedrijfsvoering, het formaat container en de ophaalfrequentie. Wij zijn bereikbaar via WhatsApp, e-mail, telefoon en Live Chat.

Tarieven bekijken

Korting op uw abonnement? Het kan!

MKB-afval.nl werkt met drie overzichtelijke abonnementen. Zo kunt u kiezen voor een maandelijks abonnement, een eenjarig abonnement en een tweejarig abonnement. U krijgt van ons korting op abonnementen met een looptijd van 1 of 2 jaar. Wilt u liever niet vastzitten aan een lang contract? Dan kunt u kiezen voor het maandelijkse abonnement. Dit kunt u iedere maand opzeggen.

Maandelijks opzegbaar

€5,50 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Maandelijks opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

1 jaar vast met 5% korting

€5,22 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 1 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

2 jaar vast met 10% korting

€4,95 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 2 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

Dit wordt er vaak aan ons gevraagd

Wat is bij een maand abonnement inbegrepen?

Inbegrepen zijn: Binnen 2 dagen afleveren van een rolcontainer. Huur van de rolcontainer, milieutoeslagen, ledigingskosten door vuilniswagen en verwerkingskosten van het afval. Al onze bedragen zijn exclusief 21% BTW

Wat is bij MKB-afval.nl de opzegtermijn?

U kunt per maand uw abonnement opzeggen. 

Ik heb al een afvalinzamelaar. Kan ik overstappen naar MKB-afval?

Neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen u met overstappen zodat u dit niet zelf hoeft te doen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Onze klanten over MKB-afval.nl

8.8 Op basis van 654 reacties

Wij helpen u graag verder!

Wilt u meer te weten komen over een container huren in Tilburg? Werp dan een blik op de veel gestelde vragen. Misschien dat uw dringende vraag daartussen staat. Daarnaast kunt u uw vragen via WhatsApp, e-mail of de Live Chat. Tot slot kunt natuurlijk telefonisch contact opnemen met de klantenservice via 088–4721599.

Kunnen wij u helpen?

Naar onze klantenservice